СМЕСТУВАЊЕ

  • 22  двокреветни соби

  • 2 апартмани

Сите соби располагаат со:

Хотелот исто така располага со:

- Телевизор - Сопствена перална
- Телефон - Сопствен паркинг простор
- Купатило со туш кабина - 24 часа обезбедување
- Wi-fi интернет пристап
- Клима
- Собна услуга

s2 s1apa1